Відомий автоспортивний журналіст Олексій Мочанов поділився історією свого життя с правоохоронцями

Відомий автоспортивний журналіст Олексій Мочанов поділився історією свого життя с правоохоронцями

20.09.13 14:36 0 985
- Дорогі друзі! І знову, як завжди, двері нашого залу відкриті для вас! Кожен такий вечір приносить безліч позитивного настрою та емоцій, адже щоразу ви відкриваєте для себе нову сторінку історії з життя відомих людей. у нас в гостях автомобільний експерт, телеведучий, чемпіон Німеччини з кільцевих гонок на витривалість (серія VLN), шоумен Олексій Мочанов, - розпочав зустріч директор Центрального клубу творчості та мистецтв МВС України Віталій Челканов.

У рамках проведення культурно-просвітницьких вечорів «Університет культури» у Центральному клубі творчості та мистецтв МВС України пройшла чергова творча зустріч особового складу Міністерства з Олексієм Мочановим.

Український автогонщик, автомобільний та автоспортивний журналіст, тест-пілот, за фахом — історик. Чемпіон України з автослалому, призер чемпіонатів України з ралі, чемпіон німецької серії багатогодинних кільцевих перегонів на витривалість — серії VLN (2008) – це все про нього.

Олексій Мочанов закінчив історичний факультет Якутського державного університету. Військову службу проходив у розвідці прикордонних військ. Пізніше продовжував службу в ЗМОП (загони міліції особливого призначення) та в ДАІ м. Києва.

З 1995 року активно співпрацює з журналами «Motor News», «Сигнал», «Drive», «Автомобили», «КоммерсантЪ», «Авторевю», «Автоспорт». Веде низку програм на українських телевізійних каналах: на «Інтері», «СТБ», «1+1», «Тоніс», «Першому автомобільному» та ін.

З 1996 року активно займається автоспортом. Ініціатор створення у 2006 році української національної команди з кільцевих гонок Racing Team Ukraine, яка стала віце-чемпіоном в абсолютному заліку в німецькій серії VLN.

- Професіоналом у будь-якій справі стати важко, розповідає Олексій. - А оскільки автоспорт, незважаючи на всі заходи і атрибути безпеки, пов'язаний не тільки з фінансовими ризиками, а й ризиком для здоров'я і життя, на шляху до вершин автоспорту більшість охочих стикаються з непереборними труднощами. Мене часто запитують, як я прийшов в автоспорт, і, в принципі, мені не шкода розповідати цю ексклюзивну, але малоповчальну історію знову і знову, - каже гість.

Окрім цікавих життєвих історій радував гість правоохоронців своїми піснями, виконаними під гітару.

Проводжали Олексія Мочанова аплодисментами та посмішками, адже це був дійсно вечір відпочинку, під час якого всі присутні отримали максимум позитивного настрою.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дніпропетровські ...
Наступна новина: Київські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ