В Закарпатській області очільник тячівської міліції зустрівся з жителями Дубового та Красної

В Закарпатській області очільник тячівської міліції зустрівся з жителями Дубового та Красної

20.09.13 13:14 0 821
Днями в приміщенні Дубівського відділення міліції та Краснянської сільської ради начальник Тячівського РВ УМВС полковник міліції Павло Басараба здійснив виїзні прийоми громадян.

Про свої проблеми розповідали як голова сільської та селищної рад, так і прості громадяни. Найбільш обговореною була тема по спірних земельних питаннях. Однак люди розпитували і про загальну криміногенну ситуації в районі, навіть про облаштування місць торгівлі та посилення контролю за торгівлею на ринках.

Голова Краснянської сільської ради В.Леспух наголосив, що в нього добре налагоджена співпраця з працівниками СДІМ Тячівського РВ, а особливо з дільничним інспектором міліції І.Армашем.

Голова Дубівської селищної ради В.Носа звернувся з проханням про посилення контролю за порушеннями адміністративного законодавства.

Крім цього, було обговорено питання облаштування в смт.Дубове та с.Красна систем відео-спостереження, які можуть допомогти працівникам Тячівського РВ при розкритті злочинів та правопорушень.

Всі громадяни отримали повні відповіді на свої запитання, а вирішення спірних питань керівник райвідділу взяв на особистий контроль.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ