На Хмельниччині ліквідовано наслідки зсуву ґрунту

На Хмельниччині ліквідовано наслідки зсуву ґрунту

20.09.13 13:05 0 735
З настанням холодів, звісно, більшає роботи у комунальників. Та справжній господар завжди “готує сани влітку”, от і тепер на Хмельниччині активізується робота із обстеження стану мереж газо та водопостачання, житлових будинків, осель, внутрішньодворових проїздів, доріг в рамках реалізації завдань Президента України щодо забезпечення якісних умов життя населення, незалежно від місця проживання.

З метою належної підготовки до осінньо-зимового періоду, проведено обстеження маршрути рухів рейсових та шкільних автобусів, автомобільними дорогами Ярмолинецького району.

Зокрема, перший заступник голови райдержадміністрації С.В. Мантуляк за участю керівника апарату О.А.Цісара, завідувача сектора цивільного захисту району В.Слободяна та Сутковецького сільського голови О.Білика, обстежили та праналізували проведення робіт з ліквідації наслідків зсуву ґрунту на відрізку дороги Н-03 – Круті-Броди.

Силами Ярмолинецького райавтодору проведено розчистку проїзної частини від насування ґрунту і забезпечено безпечний проїзд автотранспорту.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Папа Римський розкритикував ...

КОМЕНТАРІ