В Чернігівській області рятувальники провели роз'яснювальну виховну годину в колегіумі

В Чернігівській області рятувальники провели роз'яснювальну виховну годину в колегіумі

20.09.13 13:17 0 661
19 вересня у Чернігові співробітники обласного Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій спільно з кримінальною міліцією у справах дітей провели виховну годину з учнями колегіуму №11. В ході занять, темою яких була профілактика дитячого травматизму в разі виявлення боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни та сучасних вибухових пристроїв, дітям роз’яснено про небезпеку таких знахідок, як себе правильно поводити в цих випадках та чим можуть обернутися хибні повідомлення про замінування будівель. Крім того, учням продемонстрований навчальний фільм "Небезпечні знахідки" та роздані відповідні наочні матеріали.

Даний захід викликав у дітей неабияку цікавість, пройшов у формі діалогу й аудиторія охоче спілкувалася з фахівцями Держслужби з надзвичайних ситуацій та кримінальної міліції у справах дітей.

Аналогічні виховні години проводяться рятувальниками та міліцією в усіх загальноосвітніх та дошкільних закладах Чернігівщини й направлені на підвищення рівня обізнаності дітей питань з безпеки життєдіяльності.

Управління УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові розпочався ...

КОМЕНТАРІ