Чернівці: Віталій Михайлішин привітав ветеранів-учасників партизанського руху

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав ветеранів-учасників партизанського руху

21.09.13 08:02 0 821
20 вересня, у ратуші відбулася зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталій Михайлішина із ветеранами-учасниками партизанського руху, вдовами та дітьми ветеранів. Зустріч присвячено Дню партизанської слави, який щороку відзначається в Україні 22 вересня. Це персональне свято встановлено на честь бойових подвигів партизанів і підпільників на тимчасово окупованій території України під час Великої Вітчизняної війни, які внесли великий вклад в загальну Перемогу над фашизмом.

«На в нашому місті мешкає 12 ветеранів партизанського і підпільного руху, – каже Віталій Михайлішин. – Усі вони літні і хворі люди. Тож Чернівецька міська рада ніколи не обходить їх своєю увагою. Ми намагаємося у міру своїх можливостей вирішувати їхні проблеми, плідно співпрацюючи з усіма ветеранськими організаціями. Не варто забувати, що ці люди є гордістю нашої держави. Саме завдяки їм над Чернівцями мирне небо. І у День партизанської слави ми завжди з великою вдячністю говоримо про їхню мужність, стійкість та самовідданість».

За активну роботу з патріотичного виховання учнівської молоді та з нагоди Дня партизанської слави керманич міста вручив присутнім ветеранам квіти та грошові винагороди. Щодо учасників партизанського руху, які прикуті до ліжка, їх від імені секретаря Чернівецької міської ради привітають представники ветеранських організацій.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Владислава Суркова ...
Наступна новина: Леонід Бицюра: ...

КОМЕНТАРІ