У Волинській області Олександр Башкаленко привітав фармацевтів краю з професійним святом

У Волинській області Олександр Башкаленко привітав фармацевтів краю з професійним святом

21.09.13 10:27 0 841
В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди професійного свята аптекарів – Дня фармацевтичного працівника.

На Волині у цій сфері працюють більше тисячі спеціалістів провізорів та фармацевтів. Окрім того, більше 500 медичних працівників області за цивільно-правовими угодами, укладеними з ліцензованими аптечними закладами, здійснюють реалізацію лікарських засобів через сільські лікарські амбулаторії і ФАПи.

Вітаючи аптечних працівників із професійним святом, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зазначив, що фармація — це наукова школа світового рівня, сучасне виробництво життєво необхідних лікарських засобів, розгалужена дистриб’юторська мережа, благодійність у кращих традиціях гуманізму.

«Своєю самовідданою працею, небайдужим ставленням до людей ви заслужили повагу до себе. Вашими стараннями в області наявний увесь необхідний асортимент якісних лікарських засобів та виробів медичного призначення. Налагоджено якісно новий рівень співпраці з лікувальними закладами області, особливо з первинною ланкою охорони здоров’я - ФАПами та лікарськими амбулаторіями, а це – доступність населення до медикаментозного забезпечення. Чверть з існуючих аптечних закладів і приватної, і комунальної форм власності, реалізовують ліки зі знижками для соціально незахищених верств населення. Ваша праця потребує багато досвіду та знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна, адже сприяє розвитку охорони здоров’я у нашій державі», - зазначив Олександр Башкаленко.

З нагоди професійного свята він також вручив відзнаки обласної державної адміністрації кращим представникам фармацевтичної галузі.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Cтартує Всеукраїнський ...
Наступна новина: Тернопіль: третій ...

КОМЕНТАРІ