У Волинській області у відділок міліції - у чужих кросівках

У Волинській області у відділок міліції - у чужих кросівках

21.09.13 10:38 0 846
Через кросівки лучанин може потрапити до в’язниці. 23-річному парубку так сподобалося взуття знайомого, що він, не вагаючись, вирішив його роззути.

Пригода відбулася в парку обласного центру. Двоє товаришів там проводили своє дозвілля. Час минав непомітно, і згодом від випитого спиртного хлопці добряче захмеліли. Саме в цей момент зловмисник вподобав кросівки свого товариша.

Він попросив, щоби той віддав йому взуття, однак потерпілий відмовився це робити. Тоді спритник пригрозив товаришеві фізичною розправою. Злякавшись, останній зняв кросівки та віддав товаришеві.

Спочатку потерпілий думав, що той отямиться та поверне йому взуття. Однак марно. Через дев’ять днів чоловік усе ж звернувся із заявою до правоохоронців.

Оскільки крадій у минулому був судимий, то його добре знали і дільничні інспектори міліції. Тож затримати зловмисника було неважко, і через деякий час він уже давав свідчення у кабінеті слідчого. Кросівки також вдалося вилучити та повернути власнику.

Затриманий пояснив, що на такий вчинок зважився через те, що не мав якісного взуття, адже нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі проведено ...
Наступна новина: У наступному році ...

КОМЕНТАРІ