Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями Малоомелянівського масиву

Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями Малоомелянівського масиву

21.09.13 09:10 0 793
Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з мешканцями Малоомелянівського масиву, щоб обговорити з ними хід робіт з проектування мереж господарсько-побутової та дощової каналізацій у мікрорайоні.

Під час попередніх зустрічей міський голова пообіцяв інформувати жителів масиву про хід робіт, які вестимуться. І вже Микола Романюк розповів присутнім, що до 1 жовтня буде завершено проект господарсько-побутової каналізації Малоомелянівського масиву. Крім того, буде розроблятися й проект зливової каналізації. Усі проектувальні роботи здійснюються за кошти міського бюджету.

«За попередніми підрахунками на реалізацію проекту будівництва господарсько-побутової мережі необхідно близько 12 млн грн. А це – немалі кошти. Я буду звертатися до Кабінету Міністрів України з проханням передбачити фінансування будівництва каналізаційної мережі на масиві у Державному бюджеті», - поінформував Микола Романюк.

«Реалізація проекту будівництва побутово-господарської каналізації складе 1-1,5 роки. Роботи будуть розпочаті у наступному році», - додав він.

Виступив перед присутніми й директор Волинської філії НДІ «Проектреконструкція» Анатолій Доротій, який поінформував присутніх про технічні особливості проекту побутово-господарської каналізації. Виготовленням проекту підключення до центральної мережі кожного з будинків займатимуться власники.

Вислухавши міського голову, жителі масиву задавали свої запитання. Окрім питання будівництва каналізаційної мережі, люди просили сприяння у встановленні системи зовнішнього освітлення вулиць, ремонті дорожнього покриття, можливості руху маршрутного таксі на масиві тощо.

Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що усі питання будуть детально вивчені і під час наступної зустрічі, коли буде представлено кінцевий проект господарсько-побутової каналізації, їх буде поінформовано про можливі шляхи вирішення порушених проблем.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ