В Івано-Франківській області злодія, який обікрав пенсіонерку затримали Надвірнянські правоохоронці

В Івано-Франківській області злодія, який обікрав пенсіонерку затримали Надвірнянські правоохоронці

21.09.13 09:15 0 753
Раніше судимий злодій на лаву підсудних сяде за статтею Кримінального кодексу — таємне викрадення чужого майна шляхом проникнення в житло.

Днями у Надвірняський райвідділ міліції звернулась 67-річна пенсіонерка, мешканка села Пнів, яка повідомила про крадіжку грошей з приміщення кухні її будинку. Бідолашна ледь стримувала сльози від такої втрати, адже зловмисник забрав всі її заощадження.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події і встановила, що крадіжку було скоєно шляхом злому навісного замка на вхідних дверях. На місці пригоди було знайдено відбитки пальців невідомої особи.

Оперуповноважений карного розшуку Надвірнянського РВ УМВС старший лейтенант міліції Андрій Рубінський оперативно встановив, що до злочину причетний 34-річний односельчанин потерпілої. Чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності.

А видав себе зловмисник тим, що вже наступного дня після того, як обікрали стареньку, він став витрачати гроші на обновки.Під час бесіди у міліції правопорушник зізнався у скоєному. Злодій добре знав, що сусідки того дня не буде вдома.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка ), що карається позбавленням волі на строк до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Позов Навального про ...
Наступна новина: На Львівщині тривають ...

КОМЕНТАРІ