Ірина Шалаковська: "Позиція чиновників Садового щодо передачі приміщень колишньої дитячої установи в оренду суперечить інтересам громади"

Ірина Шалаковська: "Позиція чиновників Садового щодо передачі приміщень колишньої дитячої установи в оренду суперечить інтересам громади"

21.09.13 09:42 0 756
19 вересня 2013 року під час сесії Львівської міськради депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська зачитала звернення до Львівського міського голови щодо недопущення передачі приміщень колишньої дитячої установи при СЗШ №51 по вул. Героїв УПА, 80а в оренду та щодо відновлення функціонування цього дошкільного навчального закладу.

За словами націоналістки, існуюча мережа дошкільних навчальних закладів у Львові не забезпечує освітні потреби населення, а показник перевантаження груп дітьми є одним із найвищих в Україні.

"Відповідно до основних завдань, визначених Кабінетом Міністрів України, передбачено розвиток мережі дошкільних навчальних закладів, зокрема й за рахунок відновлення їхнього функціонування. Попри це до комісії при управлінні комунального майна, що складається з депутатів та чиновників Львівської міськради звернувся відділ освіти Франківського району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради з пропозицією про передачу приміщення колишньої дитячої установи при СЗШ №51 по вул. Героїв УПА, 80а в оренду", – повідомила Ірина Шалаковська.

Паралельно, до свободівки звернулися мешканці Франківського району, які попрохали сприяти у тому, аби це приміщення вивільнили задля його функціонування, відповідно до попереднього призначення.

"Враховуючи суспільну значимість цієї проблеми, депутати виступили категорично проти передачі приміщення в оренду, і, відповідно, комісія не погодила пропозицію чиновників.

Зважаючи на це, вимагаю якнайшвидшого вивільнити приміщення за адресою: м. Львів, вул. Героїв УПА, 80а, а посадових осіб управління освіти, які грубо та, можливо, з корисливих мотивів порушують вимоги чинного законодавства України, притягнути до відповідальности", – заявила свободівка Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Грузія. Козлова ...
Наступна новина: Під патронатом Луцького ...

КОМЕНТАРІ