У Львівській області у Червонограді дільничні інспектори міліції налагоджують партнерських відносин з населенням

У Львівській області у Червонограді дільничні інспектори міліції налагоджують партнерських відносин з населенням

21.09.13 08:50 0 936
На виконання Програми вдосконалення організації роботи дільничних інспекторів міліції, покращення їх матеріально-технічного забезпечення та підняття іміджу служби на 2012-2014 роки Червоноградським МВ з початку року здійснюється комплекс заходів щодо її виконання.

Як повідомив начальник міліції громадської безпеки Червоноградського МВ міліції Михайло Спічак, основна мета програми - налагодження партнерських відносин між працівниками міліції та населенням з метою довірливого ставлення до правоохоронних органів, підняття іміджу та авторитету міліції перед населенням, посилення співпраці з громадськістю у зміцненні правопорядку і профілактиці злочинності.

На виконання вищевказаної програми дільничними інспекторами м. Червонограда систематично проводяться звіти щодо стану забезпечення правопорядку на території обслуговування Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, зокрема такі звіти проведено у Червоноградській міській раді, Соснівській міській раді та Гірницькій селищній раді.

З початком навчального року в усіх навчальних закладах міста дільничні інспектори провели лекції на правову тематику та вручили пам’ятки як не стати об’єктом злочинних посягань.

Зокрема, в поштових відділеннях міста проведено інструктажі з листоношами.

У разі виявлення фактів правопорушень режиму роботи торговими об’єктами, які розташовані на території обслуговування Червоноградського МВ дільничними інспекторами міліції негайно направляється інформація до органів державної влади з метою їх подальшого реагування на дане правопорушення.

На цей час у Червоноградському МВ міліції чітко організована робота з відвідування помешкань громадян та вручення візитних карток. Дільничні інспектора міліції спілкуються з громадянами на вулиці, цікавляться їхніми проблемами, стараються допомогти у їх вирішенні.

Налагоджена співпраця з працівниками кримінально-виконавчих інспекцій з питань проведення профілактичної роботи з особами засудженими до покарань, не пов’язаними з позбавленням волі.

З метою належного інформування населення про місця розташування приміщень дільничних інспекторів міліції Червоноградським МВ міліції виконуючи доручення МВС України «Про виготовлення та розміщення в населених пунктах дорожніх знаків з адресами службових приміщень дільничних інспекторів міліції» в м. Червонограді встановлено 5 дорожніх знаків з адресами службових приміщень дільничних інспекторів міліції, які знаходяться за адресами вул. Шептицького, 22, вул. Шевченка, 15, вул. Клюсівська. 14, вул. Івасюка, 14, вул. Сокальська, 16.

Як повідомив начальник МГБ Червоноградського МВ Михайло Спічак дільничні інспектори Червоноградського МВ дбають про свій імідж, а тим самим тісно співпрацюють із засобами масової інформації, населенням, трудовими колективами, громадськими організаціями м. Червонограда з метою інформування про стан правопорядку на обслуговуваних адміністративних дільницях, про проведені заходи щодо його зміцнення, а також формування позитивного іміджу служби дільничних інспекторів, а загалом Червоноградського МВ.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернігів: Надання спільних ...

КОМЕНТАРІ