Чернігів: Надання спільних послуг уразливим групам населення: більше уваги профілактиці

Чернігів: Надання спільних послуг уразливим групам населення: більше уваги профілактиці

21.09.13 08:51 0 681
19 вересня на базі Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся круглий стіл на тему «Надання соціальних послуг уразливим групам населення».

У обговоренні нагальних проблем надання соціальних послуг зазначеним категоріям населення взяли участь фахівці з соціальної роботи та спеціалісти Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також регіональний координатор Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІДу в Україні в Черкаській та Чернігівській областях Алла Калініна.

Зустріч проходила в форматі дискусії, де обговорювались питання щодо забезпечення якісними соціальними послугами уразливих верств населення та безпеки спеціалістів при роботі з такою категорією клієнтів.

Багато питань торкалися роботи саме з ВІЛ-інфікованими клієнтами. Не оминули увагою і досвід зарубіжних країн у цьому напрямку.

Розглянули також проблему первинної та вторинної профілактики соціально небезпечних хвороб серед населення.

Учасники круглого столу дійшли висновку, що варто частіше обмінюватись досвідом надання соціальних послуг уразливим верствам населення та, в свою чергу, підвищувати рівень їхньої поінформованості з питань розповсюдження соціально небезпечних хвороб, а також методів захисту від таких хвороб.

За повідомленням міського Центру СССДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Команда з Чемеровецького ...

КОМЕНТАРІ