Тернопілля: у Горошовій Борщівського району відкрили дитячий садок «Вишиваночка»

Тернопілля: у Горошовій Борщівського району відкрили дитячий садок «Вишиваночка»

21.09.13 08:35 0 962
На виконання завдань та з метою реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – наше майбутнє» в с.Горошова відбулось урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу «Вишиваночка». Привітали жителів села, дітей, батьків та вручили цінні подарунки для закладу голова районної державної адміністрації Ярослав Верхола, заступник голови Олександра Манюк та заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксана Піхурко.

«Створення належних умов – є результатом забезпечення доступу дітей до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України з розширення мережі дошкільних навчальних закладів. В цьому напрямку працюватимемо і надалі, щоб дошкільною освітою та належним вихованням охопити дітей у всіх населених пунктах району» - сказав Ярослав Верхола.

Сільський голова Володимир Левко та завідувач дитсадком Галина Кривецька подякували керівникам району, жителям села, підприємцям, керівникам окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, головам сільських рад за підтримку, сприяння та фінансову допомогу. Присутня заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксана Піхурко висловила вдячність місцевій владі за небайдужу позицію та від імені голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна та директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івана Запорожана привітала з відкриттям садка і вручила подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Небайдужі франківці ...

КОМЕНТАРІ