Олексій Кайда вимагає від Захарченка переатестувати тернопільських мілціянтів

Олексій Кайда вимагає від Захарченка переатестувати тернопільських мілціянтів

21.09.13 09:23 0 857
20 вересня 2013 року народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда скерував депутатське звернення міністрові внутрішніх справ України Віталієві Захарченку щодо здійснення позачергової переатестації начальника та працівників Тернопільського міського відділу внутрішніх справ у зв'язку з неефективною діяльністю та неналежним реагуванням на правопорушення.

"Тільки протягом восьми місяців поточного року органи прокуратури области скасували 185 постанов слідчих міського відділу внутрішніх справ про закриття кримінальних проваджень. З цього можна зробити висновок про неефективну діяльність, низький рівень кваліфікації та безвідповідальність працівників міліції Тернополя", – зазначив народний депутат-свободівець.

Олексій Кайда звернувся до Віталія Захарченка з вимогою позачергово переатестувати начальника та працівників Тернопільського міського відділу внутрішніх справ за участи працівників апарату МВС України.

"Вважаю, що переатестація має відбуватися публічно, із залученням громадськости, представників засобів масової інформації. Потрібно оцінити рівень службової та професійної підготовки начальника та кожного працівника міської міліції, звернути увагу на моральний бік, здатність працювати з людьми. Думаю, після атестації з приводу певних посадових осіб буде зроблено відповідні висновки щодо відповідности займаній посаді", – наголосив народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Несенюк: "Блохіна ніхто ...
Наступна новина: Вибухи в Ємені: понад 30 ...

КОМЕНТАРІ