Фрателло:

Фрателло: "Не можна так часто віддавати м’яч, це має важкі наслідки"

21.09.13 11:17 0 711
Головний тренер збірної України Майк Фрателло прокоментував поразку національної команди у чвертьфінальному матчі з Хорватією. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"Вітаю збірну Хорватії, вони провели видатний матч. Вони зробили важливі кидки, прекрасно рухали м’яч, знаходили відкритих гравців для передачі. У другій чверті ми зробили забагато втрат, не змогли правильно організувати роботу на майданчику, у нас не було захисту", - зазначив фахівець.

"Якщо в першій чверті нам закинули 22 очки, то в другій вже 29. У другій чверті контроль було втрачено, втім, я не можу дорікнути своїй команді за ту спробу наздогнати, яку вони зробили пізніше, і відіграли 9-10 очок, але більшого досягти так і не змогли", - додав він.

За словами Фрателло, у команди виникли проблеми з передачами, її позбавили простору, і пішли знову втрати.

"Суперник відмінно грав у захисті, блокував наші кидки і перейти рубіж у 9 очок ми так і не змогли", - сказав тренер.

Фрателло також зазначив, що у хорватів прекрасна команда, їхній захист створив для української збірної багато проблем, через що вона закинули лише 3 дальніх кидки з понад 20-ти спроб.

"Ми припустилися аж 17-ти втрат, у грі з хорошою командою не можна так часто віддавати м’яч, це має важкі наслідки", - розповів він.

"Сподіваюся ця гра стане для нас уроком, попереду ще два поєдинки, і якщо ми виправимо ті помилки, яких припускалися то у нас буде шанс на перемогу", - підкреслив Фрателло.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НХЛ. "Зимову класику"-2015 ...
Наступна новина: Ганна Ушеніна не змогла ...

КОМЕНТАРІ