Підозрюваного у розбійному нападі на пенсіонерку вінницькі оперативники затримали у сусідній області

Підозрюваного у розбійному нападі на пенсіонерку вінницькі оперативники затримали у сусідній області

21.09.13 12:47 0 767
На Житомирщині працівники вінницького карного розшуку затримали злодія-рецидивіста, який 37 років свого життя провів за гратами. Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік повернувся на злочинний шлях. Серед білого дня він з ножем напав на літню жінку.

До міліції звернулась 76-річна пенсіонерка, жителька міста Жмеринка, з повідомленням про те, що на неї напав невідомий чоловік, який, погрожуючи ножем, заволодів її грошима в сумі 600 гривень та особистими речами. Все відбувалося серед білого дня у дачному будинку потерпілої, розташованому в одному з сіл Жмеринського району. Жінка детально описала кривдника, і правоохоронці взялися за його пошуки.

Як розповів начальник Управління карного розшуку УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, оперативники за прикметами, наданими потерпілою, швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився 54-річний місцевий житель, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Протягом кількох діб він був затриманий на Житомирщині. У його помешканні працівники міліції виявили беззаперечні докази його провини - речі потерпілої. Опиратися йому не було сенсу, і він зізнався у скоєному.

Зараз працівники міліції перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій, поєднаний з проникненням у житло. За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сумщині бійці ...
Наступна новина: До другого матчу плей-офф ...

КОМЕНТАРІ