Контактні дані на сайті МВС України оновлені

Контактні дані на сайті МВС України оновлені

21.09.13 13:25 0 779
Наразі база даних з контактною інформацією структурних підрозділів МВС перебуває в актуальному стані. Крім того, оновилася інформація про послуги, що їх надають окремі підрозділи Міністерства.

Аналіз звернень громадян за телефонами «гарячої лінії» Міністерства внутрішніх справ засвідчив, що переважна більшість питань стосується отримання інформації про контактні дані тієї чи іншої служби відомства, а також послуг, що надають підрозділи МВС.

Наразі контактні дані структурних підрозділів МВС, включаючи номери телефонів їх керівників, канцелярій, а також перелік нормативно-правових актів, що регламентують діяльність підрозділів, доступні в розділі «Структура МВС» відомчого сайту.

Крім того, актуальною є інформація про послуги, що їх надають окремі підрозділи Міністерства. Ознайомитися з цим переліком можна в розділі «Каталог послуг» веб-сайту МВС.

До нього включені дані стосовно послуг, які МВС надає «Громадянам України», «Юридичним особам», а також доступні «Інформаційні картки адміністративних послуг», що їх надають підрозділи Департаменту громадської безпеки МВС України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Маркевич: "Хотів би, щоб ...

КОМЕНТАРІ