ДАІ нагадала пішоходам та водіям про небезпеки осінньої негоди

ДАІ нагадала пішоходам та водіям про небезпеки осінньої негоди

21.09.13 13:37 0 872
Водіям слід дотримуватися правил проїзду пішохідних переходів, а пішоходам та особливо дітям – мати на одязі світлоповертаючі елементи.

Ранні сутінки і дощ – ці прикмети осені значною мірою ускладнюють життя всім учасникам дорожнього руху. З настанням осіннього періоду на дорогах збільшується кількість нещасних випадків з пішоходами. Одна з головних причин цього – водії не можуть своєчасно помітити людину на дорозі.

У зв’язку з цим Державтоінспекція звертається до водіїв із нагадуванням: не порушувати Правил дорожнього руху, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції руху.

«Особливо будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу», – нагадують державтоінспектори.

Крім того, правоохоронці нагадали пішоходам, що для того, аби вберегтися від біди, необхідно мати на одязі світлоповертаючі елементи. Цей простий і водночас надійний спосіб зменшує ризик потрапляння людини під колеса автомобіля. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом безпеки дітей.

УДАІ ГУМВС України

в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Екс-держсекретар США: ...
Наступна новина: На Ужгородщині радилися ...

КОМЕНТАРІ