У Харкові

У Харкові "на гарячому" міліція спіймала двох грабіжників

21.09.13 14:15 0 865
Учора близько одинадцятої години вечора наряд групи затримання Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області у складі двох міліціонерів ДСО та інспектора патрульно-постової служби отримав по лінії «102» повідомлення про грабіж на вулиці Соціалістичній міста Харкова.

Негайно виїхавши на місце події, бійці ДСО знайшли злякану жертву правопорушників. Жінка повідомила, що кілька хвилин тому на неї напали двоє молодиків, вирвавши з рук сумку, у якій знаходився мобільний телефон «Самсунг», 800 гривен та золотий кулон. Отримавши прикмети злочинців, міліціонери негайно почали відпрацьовувати навколишню територію. Вже за 20 хвилин в ході проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою у скоєнні даного злочину на вулиці Полтавський шлях по «гарячих слідах» були затримані 33-річний харків’янин та 28-річний мешканець області, на яких прямо вказала заявниця. Підозрювані намагалися втекти, але цей факт лише прискорив процес затримання.

Грабіжників у службовому автомобілі Держохорони доставили до чергової частини Ленінського районного відділу міліції. Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального Кодексу України. Дана стаття санкціонує відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Постраждала 53-річна жінка подякувала двом бійцям Державної служби охорони та співробітникові патрульно-постової служби, котрі цієї ночі не тільки оперативно та професійно допомогли їй повернути вкрадені речі, а ще й встигли підтримати та заспокоїти у важку хвилину.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волков: "Те, що ми ...
Наступна новина: Працівники УБОЗ викрили у ...

КОМЕНТАРІ