П'ятеро хуліганів чоловіка забили до смерті, зловмисників міліція затримала

П'ятеро хуліганів чоловіка забили до смерті, зловмисників міліція затримала

21.09.13 14:40 0 903
У Дніпропетровську чоловіки не зійшлися у думці щодо правильного паркування автомобілів у дворі. В результаті одна людина загинула, інша дивом залишилася живою.

18 вересня поточного року близько 6-ї години вечора 33- та 29-річний чоловіки перебували у дворі жилого будинку, що у Кіровському районі м. Дніпропетровська.

Там між ними та 26-річним мешканцем цього будинку виник конфлікт з приводу паркування автомобілів біля під’їзду. Запальні чоловіки добряче посварилися, але жодна зі сторін не визнала себе винною.

Щоб довести свою правоту, один з учасників конфлікту вирішив залучити до вирішення цього питання своїх знайомих 29, 24, 31 та 30 років. Коли чоловіки приїхали у двір, вони помітили, що на лавочці і досі сидить один з учасників конфлікту, про якого розповідав товариш. Чоловіки напали на нього та почали бити руками та ногами, поки той не втратив свідомість.

Товариш постраждалого спробував привести його до тями, але змушений був рятуватися втечею, бо нападники свою агресію спрямували на нього. Тим часом його товариш помер від втрати крові та травми живота.

Всі п’ять учасники бійки затримані правоохоронцями Кіровського райвідділу міліції в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за п. 7, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Переможців номінації "За ...

КОМЕНТАРІ