На Вінниччині маленька Влада, яку шукала районна міліція та жителі села, в негоду пройшла більше двох кілометрів від дому

На Вінниччині маленька Влада, яку шукала районна міліція та жителі села, в негоду пройшла більше двох кілометрів від дому

21.09.13 15:05 0 822
До Ямпільського районного відділу міліції близько 12 години дня надійшло повідомлення про зникнення малолітньої дитини в с. Дзигівка. Владислава, якій виповнився усього рік і десять місяців, гралася на подвір’ї під наглядом бабусі.

Коли жінка на деякий час відволіклася по господарству, дівчинка зникла. Майже дві години рідні разом з односельцями самотужки шукали дитину в селі. Після безрезультатних пошуків звернулися по допомогу в міліцію.

За словами начальника Ямпільського районного відділу міліції Сергія Гаджука, в Дзигівку виїхала посилена слідчо-оперативна група міліції, працівники кримінальної міліції у справах дітей, громадської безпеки. Правоохоронці та сільські жителі обстежували закинуті будинки, криниці, обійшли усе село, почали прочісувати лісосмугу, яка знаходилася за селом.

Усі хвилювалися за маленьку Владиславу, адже почалася негода - сильний дощ та вітер.

- Ми шукали дитину за селом, використовувати транспорт було неможливо через розмиту грунтову дорогу, пройшло майже дві години - каже Сергій Гаджук. - В цей час отримали довгоочікуваний дзвінок від місцевого пастуха, який побачив дівчинку на пасовиську. Він передав мені маленьку втікачку, обгорнувши своїм плащем.

Невдовзі Владислава опинилася в обіймах рідних людей, ціла і неушкоджена.

Дівчинка, загравшись, за цей час, поки її шукали, пройшла більше двох кілометрів, а потім стомившись, безпорадно сиділа на полі під проливним дощем.

Рідні дівчинки безмежно вдячні усім небайдужим людям за допомогу, адже завдяки їм історія зникнення маленької Владислави отримала щасливий кінець.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переможців номінації "За ...
Наступна новина: Крадія деталей залізниці ...

КОМЕНТАРІ