Крадія деталей залізниці одеським транспортним правоохоронцям допомогли встановити його односельці

Крадія деталей залізниці одеським транспортним правоохоронцям допомогли встановити його односельці

21.09.13 15:17 0 890
Працівники УМВС України на Одеській залізниці затримали 24-річного мешканця Кіровоградської області, який в нічний час на перегоні ст. Павлиш – ст. Бурти скоїв крадіжку понад 100 деталей верхньої будови колії.

Майстер колії станції Павлиш виявив відсутність 118 клемних болтів у зборі на діючій ділянці залізниці і повідомив про це до чергової частини лінійного відділу на ст. Знам'янка. Водночас ремонтна бригада розпочала заміну викраденого обладнання, тож затримки руху потягів не було.

Правоохоронці, опитавши свідків в найближчих до залізниці селах, в одному з них відшукали тих, хто бачив вранці чоловіка з тяжкою ношею за плечима. Працівники міліції затримали підозрюваного, який зізнався у скоєному, а також вказав на домоволодіння жінки, якій за безцінь продав більшу частину краденого.

Молодик у сільськогосподарському технікумі одержав професію комбайнера, але за спеціальністю не працював, а проживає з матір’ю за рахунок її пенсії, часто зловживаючи спиртними напоями. У 2008 році Криворізьким районним судом чоловіка було засуджено до двох з половиною років позбавлення волі за розбій, але висновків він не зробив, скоївши нове правопорушення.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточну міру відповідальності правопорушника визначить суд.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині маленька ...
Наступна новина: Співробітники луганського ...

КОМЕНТАРІ