У Львові виконавчий комітет схвалив зміни до міського бюджету

У Львові виконавчий комітет схвалив зміни до міського бюджету

21.09.13 16:20 0 813
Під час засідання виконавчого комітету були прийняті зміни до міського бюджету. Відтак, за рахунок економії коштів інших джерел, були збільшені видатки Лікарні швидкої допомоги, на соціальних захист та для придбання піскосуміші.

Відтак, збільшили видатки для Лікарні швидкої допомоги на придбання запасної частини (плати) до ангіографічного комплексу на суму 48 тис грн та поточного ремонту цього апарату на суму 18,2 тис грн за рахунок зменшення видатків на інші заходи по охороні здоров’я.

На соціальний захист та соціальне забезпечення: збільшили видатки на одноразову матеріальну допомогу для мешканців Львова на суму 400 тис грн., на заходи соціального спрямування — 360 тис грн., територіальному центру соціального обслуговування додали 390 тис грн. за рахунок економії коштів, що склалась по наданню пільг населенню на оплату житлово-комунальних послуг в сумі 1 млн 150 тис грн.

На виконання рішень судів виділили управлінню культури кошти в сумі 2 тис грн. та Галицькій РА — 5,8 тис грн. за рахунок зменшення таких видатків, передбачених виконавчому комітету.

Окрім того, за рахунок джерел, в яких може бути економія цього року, виконком схвалив виділення коштів для придбання піскосуміші у розмірі 3 млн 669 тис грн.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мііліція Миколаївщини ...
Наступна новина: Львів: у центрі міста можна ...

КОМЕНТАРІ