В рамках Днів Львова мер зустрівся зі студентами Києва

В рамках Днів Львова мер зустрівся зі студентами Києва

21.09.13 16:57 0 823
У Києві тривають Дні Львова, урочисте відкриття яких відбулось вчора. В рамках заходів міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся зі студентами Київського університету ім. Тараса Шевченка. У зустрічі взяло участь понад 150 студентів.

Нагадаємо, також зранку міський голова Львова Андрій Садовий передав у київську школу № 41 книжки від львівських видавництв – 40 видань різної тематики.

Також в рамках Днів Львова у Києві театр «Воскресіння» презентуватиме вуличне дійство на ходулях «Шекспір у Львові». Ввечері у Мистецькому Арсеналі лунатиме музика від Академічного симфонічного оркестру Львівської обласної філармонії.

Нагадаємо, Дні Львова в Києві триватимуть до 22 вересня. Для мешканців столиці ще гратиме батярський блюз, львівське музичне ретро. А завершаться Дні Львова – концертами найулюбленіших львівських зірок — Руслани та Святослава Вакарчука. Довідка

Торік Львів відвідало 1 млн. 400 тис. туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста Львова.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові планують ...
Наступна новина: У Львові з понеділка – ...

КОМЕНТАРІ