На Тернопіллі у динамівських змаганнях з поліатлону перемогли спортсмени обласної міліції

На Тернопіллі у динамівських змаганнях з поліатлону перемогли спортсмени обласної міліції

21.09.13 13:02 0 754
Чемпіонат обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з поліатлону, який відбувся у Тернополі, приурочили Дню фізичної культури та спорту. Змагання проходили за програмою «Динаміада-2013».

У змаганнях взяли участь 24 спортсмени з восьми команд динамівських колективів фізичної культури.

Чемпіонат проводився за програмою чотириборства: біг на 60 або 100 метрів, плавання на 50 або 100 метрів, біг на 1000 або 3000 метрів та стрільба з пневматичного пістолета.

Переможцями змагань у свої вікових групах стали:Наталія Дорош з обласного управління внутрішніх справ УМВСУ (вікова група жінок 18-39 років), Андрій Гульоватий з міського відділу міліції (вікова група чоловіків 18-39 років), Мирослав Стефанишин з управління надзвичайних ситуацій, (вікова група чоловіків 40-49 років).

У загальнокомандному заліку перемогу здобули спортсмени обласного управління внутрішніх справ. Друге місце – у представників управління Державної служби надзвичайних ситуацій. Третіми стали фізкультурники з обласного УСБУ.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та грамотами Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Поліатлон став шостим і завершальним видом змагань за програмою «Динаміада-2013». Підсумки «Динаміади-2013» будуть підведені на засіданні президії Тернопільської облорганізації ФСТ «Динамо» України у четвертому кварталі цього року.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правоохоронці встановили ...

КОМЕНТАРІ