З початку жовтня у Тернополі працюватиме евакуатор

З початку жовтня у Тернополі працюватиме евакуатор

21.09.13 13:31 0 931
На черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради, депутати прийняли рішення про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя, а також про створення дочірнього підприємства «Сервіс ТЕТ» комунальним підприємством «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради.

Відтак, депутати вирішили повернути на вулиці міста евакуатори, які будуть забирати з проїжджої частини авто, що створюють загрозу безпеці дорожнього руху. Робитимуть це лише за розпорядженням представника ДАІ.

«З метою забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури Тернополя, запобігання надзвичайних ситуацій на автошляхах міста, депутати прийняли дані рішення, - відзначив Сергій Надал, міський голова Тернополя. - При умові, що дані рішення будуть опубліковані в офіційній газеті Тернопільської міської ради «Тернопіль вечірній» 25 вересня, і підприємство «Сервіс ТЕТ» буде готове до евакуації автомобілів, з початку жовтня у місті працюватиме евакуатор».

У прийнятому положенні затверджені – типова форма акта огляду та тимчасового затримання транспортного засобу, типова форма акта про встановлення перешкод для дорожнього руху та міського пасажирського транспорту, розрахунок витрат на здійснення одного переміщення транспортного засобу та договір про співпрацю між УДАІ УМВС України в Тернопільській області та КП «Тернопільелектротранс».

«Крім того, на базі КП «Тернопільелектротранс», рішенням шньої сесії створено дочірнє підприємство «Сервіс ТЕТ», - відзначив міський голова. – Саме це підприємство займатиметься виконанням робіт по евакуації транспортних засобів у місті Тернополі, наданні послуг з транспортування несправних та пошкоджених автомобілів, перевезенні транспортних засобів, спеціальної техніки та різноманітних вантажів».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Євробаскет-2013. ...

КОМЕНТАРІ