«Антикармазінський» закон можуть ухвалити найближчим часом

«Антикармазінський» закон можуть ухвалити найближчим часом

21.09.13 13:33 0 696
Законопроект, який унеможливить позбавлення депутатів повноважень рішенням Вищого адміністративного суду, вже зареєстрований і може бути розглянутий у парламенті на наступному пленарному тижні. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода розповів один із авторів законопроекту, депутат-регіонал Микола Левченко. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За його словами, ухвалити такий закон необхідно для того, щоб убезпечити депутатів від тиску. «Тут не йдеться про захист депутатів чи когось персонально. Якщо хтось хоче захистити себе персонально, то є модель поведінки, яка дозволяє почуватися безпечно. Але йдеться про те, щоб кожен мав можливість чесно виконувати свій обов’язок перед виборцями», – наголошує він.

Микола Левченко не став уточнювати, хто саме, на його думку, чинить тиск на депутатів, погрожуючи їм позбавленням повноважень. Однак парламентар висловив сумніви щодо того, що для цього достатньо лише позовів Юрія Кармазіна. «Я відчуваю, що ця людина – маріонетка, хоча залюбки робить те, що робить», – наголосив Левченко.

За позовами колишнього народного депутата Юрія Кармазіна Вищий адміністративний суд позбавив повноважень трьох народних депутатів, зокрема і колишнього члена фракції Партії регіонів Ігоря Маркова.

Повний текст інтерв?ю читайте на сайті Радіо Свобода після 12:30
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Секрет здоров’я і ...

КОМЕНТАРІ