Івано-Франківщина: делегація УДСНС в області відвідала своїх румунських кОлег у рамках обміну досвіду з професійних питань

Івано-Франківщина: делегація УДСНС в області відвідала своїх румунських кОлег у рамках обміну досвіду з професійних питань

21.09.13 13:11 0 669
З 10 по 13 вересня на запрошення Міжнародної асоціації поліції повіту Марамуреш Румунії в рамках співпраці між Івано-Франківською ОДА і повітовою Радою Марамуреш Румунії делегація Управління ДСНС в Івано-Франківській області взяла участь у заходах з обміну досвідом з професійних питань.

В ході візиту прикарпатські рятувальники мали можливість ознайомитись з організацією оперативно-рятувальної служби, оснащенням пожежно-рятувальних підрозділів, матеріально-технічним забезпеченням повіту. Також вони взяли участь у проведенні тактико-спеціальних навчань з ліквідації умовної аварії повітряного судна, а також ознайомилися з діяльністю мобільного медичного госпіталю, який було розгорнуто поблизу місця падіння гелікоптера. Окрім цього, в рамках робочого візитку працівники служби з надзвичайних ситуацій Івано-Франківщини побували в розташуванні місцевого рятувального підрозділу міста Бая Маре, оз­­найо­милися з умо­­­вами несення слу­ж­­би румунських колег, спе­ціа­льною пожежною технікою, яка знаходиться у них на озброєнні.

Також з нагоди відзначення Дня пожежника в муніципальному театрі міста Бая Маре відбулась урочиста нарада працівників пожежно-рятувальних підрозділів інспекції з надзвичайних ситуацій Марамуреш. З нагоди відзначенням професійного свята зі слова привітання до румунських колег звернулися учасники делегації прикарпатських рятувальників та зачитали текст вітання від начальника Управління ДСНС в Івано-Франківській області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького.

В рамках робочого візиту представники сторін – начальник інспекції з надзвичайних ситуацій Марамуреш республіки Румінія полковник Поп Іон та працівники Управління ДСНС в області – домовились про продовження співпраці між пожежно-рятувальними службами обох країн, подальшого обміну досвідом проведення аварійно-рятувальних робіт, а також організації спільних навчань з питань протипожежного захисту населення та реагування на надзвичайні ситуації.

Хочеться вірити, що таке партнерство між рятувальними служба­ми України та Румунії стане систе­ма­тичним і сприятиме як вдосконаленню професійних навичок та збагаченню досвіду, так і розширю­ватиме дружні зв’язки між нашими народами.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Дніпропетровщині ...

КОМЕНТАРІ