Правоохоронці встановили винуватця ДТП, що трапилася на проспекті Перемоги в Луцьку

Правоохоронці встановили винуватця ДТП, що трапилася на проспекті Перемоги в Луцьку

21.09.13 13:03 0 823
Вчора близько 22:30 год. на проспекті Перемоги, що в обласному центрі, трапилася автопригода: зіткнення двох автомобілів – «БМВ» та «ВАЗ-2103».

При виїзді на місце події працівники ДАІ встановили, що водій автомобіля «БМВ», рухаючись проспектом Перемоги зі сторони вулиці Шопена, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, а відтак скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2103», який прямував попереду у попутному напрямку та зупинився на заборонений сигнал світлофора.

У результаті ДТП жителі обласного центру – 42-річний водій та 40-річна пасажирка автомобіля «ВАЗ» – отримали незначні тілесні ушкодження, тож після огляду лікарями їх відпустили додому, а водій «БМВ» втік із місця аварії.

– Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, нам вдалося встановити особу винуватця дорожньо-транспортної пригоди, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко. – Ним виявився 28-річний житель обласного центру. Відзначу, що він не є працівником правоохоронних органів. Постійного місця роботи в нього немає, тож він їздить на заробітки за кордон.

На запитання правоохоронців, чому залишив місце аварії, чоловік відповідає коротко: «Злякався».

Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка, в ході якої буде встановлено всі обставини ДТП.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ...
Наступна новина: Орбу: "Хто виграв середину ...

КОМЕНТАРІ