До другого матчу плей-офф за вихід на ЧЄ-2014 у складі України готуються 17 гравців

До другого матчу плей-офф за вихід на ЧЄ-2014 у складі України готуються 17 гравців

21.09.13 13:00 0 683
Після першого матчу раунду плей-офф Євро-2014 проти збірної Угорщини (2:1) головний тренер збірної України з футзалу Євген Ривкін вирішив провести деякі кадрові зміни. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Так, на збір національної команди, який 20 вересня розпочнеться в Ужгороді, викликані два гравці львівської "Енергії" Денис Овсянніков і Валерій Легчанов, пише офіційний сайт НФК "Ураган" (Івано-Франківськ).

Окрім того, замість воротаря луганської "ЛТК" Юрія Савенка до збірної в Ужгороді приєднається голкіпер івано-франківського "Урагану" Кирило Ципун.

Натомість, не зможе взяти участь у матчі-відповіді "залізничник" Дмитро Федорченко, який у першій грі зазнав незначної травми.

Під питанням залишається участь у матчі проти угорців і Петра Шотурми, який через пошкодження не грав у першому матчі у Харкові.

Склад збірної України:

воротарі: Дмитро Литвиненко, Євген Іваняк (обидва - "Локомотив"), Кирило Ципун ("Ураган");

польові гравці: Олександр Сорокін, Дмитро Сорокін, Сергій Журба, Микола Білоцерківець, Віталій Кісельов, Євген Сірий (усі - "Локомотив"), Андрій Сімка, Євген Валєнко, Петро Шотурма (усі - "Ураган"), Олександр Бондар, Валерій Легчанов, Денис Овсянніков (усі - "Енергія"), Володимир Разуванов ("ЛТК"), Богдан Свірідов ("Єнакієвець").
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ