Переможців номінації

Переможців номінації "За мужність та сміливість" у грі "Зірниця" нагородив заступник глави МВС Сергій Лекарь

21.09.13 14:09 0 841
На церемонії урочистого закриття Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри "Зірниця" він вручив дітям призи та цінні подарунки.

За ініціативи Міністерства внутрішніх справ України для учасників «Зірниці» було запроваджено номінацію «За мужність та сміливість». Визначитись із переможцями було нелегко, бо всі школярі, які приймали участь у грі, намагались проявити себе якнайкраще. Але номінанти були обрані, і заступник Міністра внутрішніх справ України вручив переможцям планшетні комп’ютери.

Вітаючи їх, Сергій Лекарь акцентував увагу присутніх на важливості єднальної сили Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця»:

– Міністерство внутрішніх справ України приклало максимум зусиль, щоб ви гарно провели ці дні, наповнені яскравими подіями та дружньою підтримкою. ми вітаємо переможців, але все ж таки перемогла дружба, – зазначив він.

Подарунок від МВС України очікував і на організаторів військово-патріотичного спортивного заходу. Так, окрему подяку та цінний подарунок за якісну організацію гри Сергій Лекарь вручив заступникові керівника Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Не залишився осторонь від здійснення приємної місії і Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

За сприяння у проведенні на високому рівні Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця» керівник відомства вручив подяку начальнику УМВС України в Миколаївській області полковнику міліції Юрію Сєднєву.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Єгипет. Шестакова ...
Наступна новина: Волков: "Те, що ми ...

КОМЕНТАРІ