Мііліція Миколаївщини отримала 10 сучасних автомобілів

Мііліція Миколаївщини отримала 10 сучасних автомобілів

21.09.13 16:09 0 787
Ключі від легковиків працівникам служби громадської безпеки вручив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь. 10 автомобілів Toyota Prius з гібридними силовими установками надійдуть до батальйону патрульної служби, ДАІ та спецпідрозділу «Беркут».

До участі у церемонії були запрошені Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Наталія Іванцова та Митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим.

Звертаючись до особового складу Миколаївського гарнізону міліції, заступник Міністра внутрішніх справ України привітав міліціонерів із поповненням автомобільного парку.

– Дуже приємно виконати доручення Міністра внутрішніх справ України. Маємо надію, що автомобілі, отримані в рамках співпраці України та Японії і виділені Міністерством у рамках програми «Безпечне місто», принесуть користь і в належній організації підтримки громадського порядку, і в поліпшенні умов службової діяльності правоохоронців, – підкреслив Сергій Лекарь.

Заступник глави МВС вручив начальникові міліції Миколаївської області Юрію Сєднєву ключі від десяти легковиків Toyota Prius з гібридними силовими установками. Ці автомобілі надійдуть до батальйону патрульної служби, ДАІ та спецпідрозділу «Беркут».

За християнською традицією Митрополит Миколаївський і Очаківський Питирим благословив увесь особовий склад миколаївської міліції, освятив присутніх та нові автомобілі.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ