Громадськість Львівщини підтримала міліцейський проект

Громадськість Львівщини підтримала міліцейський проект "Львів - безпечне місто"

21.09.13 18:25 0 930
У Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулося чергове засідання Інформаційної ради, під час якої керівники міліції Львівщини та Львова спільно з журналістами обговорили питання про реалізацію програми «Львів – безпечне місто».

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк розповів журналістам про реалізацію у місті проекту «Львів – безпечне місто».

Головний міліціонер Львівщини, зокрема, зауважив, що цей проект передбачає кілька етапів, проходження яких дозволить вивести міліцейське відомство на європейський рівень.

«У нас за програмою «Львів – безпечне місто» вже зроблено декілька напрямків, - зазначив Олександр Рудяк. - Ми займаємося реальною роботою, починаючи від будівництва нового приміщення для Львівського міського управління міліції, і закінчуючи питаннями щодо забезпечення житлом тих людей, котрі будуть працювати у цьому приміщенні. Також ця реформа передбачає налагодження співпраці з іноземними колегами та обміном з ними досвідом, залучення іноземних грантів та багато іншого».

У той же час начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко наголосив на тому, що відповідно до проекту зміни повинні відбутися не лише з будівництвом нового приміщення для роботи львівських міліціонерів.

За його словами, буде змінено сам підхід до роботи правоохоронців міста. Адже основа роботи міліції повинна відображати думку населення.

«Саме тому побажання і думки людей будуть враховані при реалізація зазначеного проекту», - зауважив Сергій Зюбаненко.

Крім того, на шляху до позитивних змін львівські міліціонери також враховують бачення представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування, експертів.

Від у різних частинах Львова розміщені соціальні біл-борди, метою яких є зосередження уваги громадськості на найбільш актуальних проблемах. На кожному такому біл-борді є заклик до людей «Маєш ідеї? Дзвони!», що дасть можливість ще більше залучити громадськість до проекту з вдосконалення роботи міліції нашого міста.

Разом з тим Сергій Зюбаненко повідомив, що на функціонує новий веб-сайт Львівського міського управління міліції (http://milicialviv.gov.ua ), на якому у відповідному блозі Сергія Зюбаненка дописувачі можуть поставити свої запитання та надати пропозиції і поділитися баченням щодо роботи львівської міліції. Також в управлінні міліції Львова працює телефон «гарячої лінії», задзвонивши на які громадяни отримають фахову відповідь на свої запитання. При цьому, закріплені за цією лінією роботи працівники можуть спілкуватися кількома іноземними мовами – російською, польською, англійською, німецькою, французькою.

Сама ж зустріч правоохоронців з представниками засобів масової інформації відбулася у формі жвавої тригодинної дискусії. Журналісти висунули кілька своїх пропозицій щодо реалізації проекту «Львів – безпечне місто» та наголосили на тому, що нинішнє керівництво міліції Львова стало першим, хто не формально, а реально вирішує давно наболілі питання у місті, пов’язані з роботою міліції.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: МВС: Оперативна інформація ...

КОМЕНТАРІ