Експерти Миколаївщини продемонстрували гостям Центру колекцію вилученої зброї

Експерти Миколаївщини продемонстрували гостям Центру колекцію вилученої зброї

21.09.13 18:50 0 935
Заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь ознайомився з умовами роботи Науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру Миколаївщини та оглянув колекцію зброї.

Експертно-криміналістичний центр Миколаївщини є другим в Україні по кількості акредитованих лабораторій, що відповідають міжнародній системі якості та признані міжнародною спільнотою криміналістичних закладів.

Сергій Лекарь разом із Міністром освіти і науки України Дмитром Табачником, заступником голови Миколаївської облдержадміністрації Наталією Іванцовою та Митрополитом Миколаївським і Очаківським Питиримом ознайомився із принципами дії технічного обладнання служби та компетентністю результатів балістичних, трасологічних, наркотичних, комп’ютерно-технічних та молекулярно-генетичних досліджень.

Фахівці Центру розповіли про діяльність лабораторій, специфічні та технічні можливості які, за висновками атестату про акредитацію, були визнані відповідними до вимог міжнародного стандарту.

Окремою частиною для запрошених стала демонстрація колекції вогнепальної та холодної зброї, зібраної працівниками експертного Центру. У кожної одиниці музею є своя історія надходження до НДЕКЦ, а вік окремих зразків відраховується сотнями років.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Лекарь та Дмитро ...

КОМЕНТАРІ