Транспортні міліціонери затримали чергового

Транспортні міліціонери затримали чергового "мисливця за металом"

21.09.13 19:27 0 884
Під час відпрацювання території обслуговування співробітники лінійного відділу на ст. Куп’янськ затримали 52-річного безробітного мешканця Куп’янська, який демонтував залізничне обладнання, чим спричинив загрозу безпеці руху поїздів.

Правопорушник, озброївшись ріжковим ключем, відправився на пошуки металу на залізницю. В підгірочному парку ст. Куп’янськ-Сортувальний чолов’яга демонтував деталі верхньої будови колії, а саме накладки та стикові болти, необхідні для нормальної роботи рейкових з`єднань. Все викрадене чолов’яга склав у пропіленовий мішок. Та зловмисника затримали правоохоронці, а речові докази та інструмент, за допомогою якого він здійснив крадіжку, вилучили.

Зі слів затриманого, залізничні деталі він демонтував з метою їх подальшої здачі до пункту прийому металобрухту.

Згідно висновку технічної експертизи, своїми діями чоловік спричинив загрозу безпеці руху поїздів, аж до сходу рухомого складу з рейок.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч.1 ст.277 КК України (Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів), згідно яких передбачене максимальне покарання до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Харківщини не ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині ...

КОМЕНТАРІ