На Дніпропетровщині внаслідок ДТП одна людина загинула, четверо травмовано

На Дніпропетровщині внаслідок ДТП одна людина загинула, четверо травмовано

21.09.13 19:40 0 785
Внаслiдок цієї дорожньо-транспортної пригоди 38-річний пiшохід помер на місці, а четверо громадян віком від 21 до 37 років з тiлесними ушкодженнями рiзного ступеня тяжкостi доставлені до лiкарні міста Кривого Рогу.

20 вересня до райвідділу Криворізького міського управління міліції надiйшло повідомлення вiд громадян. Люди повідомили, що біля одного з АЗС автомобiль скоїв наїзд на п'ятьох пішоходів.

Прибувши на місце події, працівники міліції з’ясували, що 54-річний водій автомобіля «SsangYong» не витримав безпечної швидкостi руху й не впорався з керуванням. У результаті цього він допустив наїзд на групу пiшоходiв, якi рухалися в попутному напрямку з правого краю проїзної частини дороги.

За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ