У кримському Главку міліції визначили кращого за професією серед працівників ДСБЕЗ МВС України

У кримському Главку міліції визначили кращого за професією серед працівників ДСБЕЗ МВС України

21.09.13 19:52 0 1122
У столиці Криму фінішував Всеукраїнський конкурс серед працівників ДСБЕЗ, які боролися за звання «Кращого за професією». Його учасниками стали 33 працівника служби з усіх регіонів держави.

Конкурс проходив у три етапи. Перший - відбірковий, проходив у всіх територіальних органах внутрішніх справ. Другий - змагання регіонального масштабу, які проводяться серед переможців відбіркового туру. Потім кращі учасники перейшли до фіналу і взяли участь у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу з визначення кращого за професією, який проходив 18-20 вересня на базі Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України.

На урочистому відкритті конкурсу були присутні начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України міліції Сергій Міщенко, т.в.о. начальника Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим Олег Кирилін, начальник УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим Едуард Онацький, інші керівники кримської міліції та представники Департаменту кадрового забезпечення та Департаменту ДСБЕЗ МВС України.

- Державна служба боротьби з економічною злочинністю стоїть на сторожі захисту економічних інтересів і безпеки держави. Тому робота в цій службі вимагає багатогранних знань не тільки в галузі юриспруденції та оперативної діяльності, а й економіці, різних галузях промисловості і народного господарства. Важливо, що однією з цілей проведення Всеукраїнського конкурсу є сприяння у постійному вдосконаленні професійної майстерності та підвищення професійного рівня його учасників, адже саме такі заходи допомагають працювати над собою, стимулюють до нових досягнень, - звернувся з вітальним словом до конкурсантів генерал-майор міліції Сергій Міщенко.

Переможців обирали за достатньо високими і різноаспектними критеріями.

Компетентне журі протягом двох днів перевіряло знання офіцерів з функціональної підготовки, тактики дій у типових та екстремальних ситуаціях, надання першої долікарської допомоги, знання засобів зв'язку та спеціальної техніки.

Крім цього, конкурсанти продемонстрували фізичну підготовку: сходились в сутичці з рукопашного бою, підтягувалися на перекладині і долали трикілометрову дистанцію. Завершальним етапом конкурсу стало змагання з практичної стрільби, де учасники показали свою спритність і влучність.

Конкурсна комісія нараховувала бали кожному учаснику з урахуванням отриманих оцінок за підсумками тестування. Відповідно, кращий за професією визначався за найбільшою сумою набраних балів з ​​усіх дисциплін.

Професійні змагання пройшли в дусі безкомпромісного спортивного азарту. Кожен правоохоронець прагнув перемогти, аби гідно представити свою область.

Після всіх випробувань переможців вшановували в урочистій обстановці в Головному управлінні кримської міліції, де й відбулося офіційне закриття Всеукраїнського конкурсу "Кращий за професією".

За підсумками конкурсу, кращими з кращих стали старший оперуповноважений сектору ДСБЕЗ УМВС України у Чернігівській області майор міліції Ігор Сипливий, оперуповноважений ДСБЕЗ Голопристанського РВ УМВС України у Херсонській області старший лейтенант міліції Іван Струтинський, начальник сектора ДСБЕЗ Бахчисарайського РВ ГУМВС України в АР Крим майор міліції Юрій Чорнобай, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

Трьох головних переможців заходу - найпрофесійніших працівників ДСБЕЗ України - привітав із заслуженою перемогою та вручив дипломи й цінні подарунки начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України генерал-майор міліції Сергій Міщенко.

Привітав присутніх також т.в.о. начальника Головного управління полковник міліції Олег Кирилін. Він подякував усім за участь і зазначив, що змагання пройшли на високому рівні, всі учасники гідно представили свої регіони.

- Той факт, що ви взяли участь у Всеукраїнському конкурсі - вже ваша перемога. Адже ви не тільки показали високий рівень професійної підготовки, а й отримали нові знання, уміння, досвід у спілкуванні з колегами, що є важливим у вашій роботі з протидії злочинності з метою захисту економіки від злочинних посягань, - підкреслив Олег Геннадійович.

Переможець конкурсу Ігор Сипливий розповів, що бере участь у конкурсі вже вчетверте, завжди входив до десятки кращих і дуже хотів перемогти.

- Було до чого прагнути, - каже щасливий володар звання "Кращий за професією", - готувався, старався і, як підсумок, посів перше місце. Цікаво було поспілкуватися з колегами, поділитися досвідом і дізнатися щось нове для себе, - підсумував Ігор Сипливий.

Вітаємо переможців та бажаємо їм нових професійних досягнень.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: На Чернігівщині голову ...

КОМЕНТАРІ