Антицелюлітні пластирі : плюси і мінуси

Антицелюлітні пластирі : плюси і мінуси

22.09.13 01:43 0 2104
Боротьба з целюлітом і зайвою вагою була і залишається однією з основних тем розбурхують жіночі уми по всьому світу. Чарівного засобу , як відомо , ще не винайшли , але технології не стоять на місці і кожен сезон нам пропонують все нові і нові " чудо -засоби " , покликані перемогти в грі під назвою " позбавлення від зайвої ваги і целюліту " .

Кожна з нас у спробах перемогти целюліт перепробувала за своє життя не один засіб - в хід йдуть креми , лосьйони , маски , обгортання , спеціальні шортики і т.д. і т.п. Але результат або "нульовий" , або тимчасовий , або просто недостатній . Чи з'явився вихід? НІ! Основними гравцями в процесі позбавлення від целюліту залишаються дієта , спорт і масаж. Все інше покликане лише допомогти .

У цій статті мова не піде про новий " чудесне винаході " , розмова піде про чергове помічнику - антицеллюлитном пластирі , про його плюси і мінуси , щоб допомогти зрозуміти , чи потрібні антицеллюлитные пластыри саме вам.

Пройшовшись по форумах , я виявила , що думки розходяться , причому негативних відгуків набагато більше , ніж позитивних . Наприклад, такий:

« Клеїла пластирі місяць , щодня після ванної на стегна і сідниці на 20-30 хвилин. Дуже пече, потім почервоніння тримається 2-4 години. Особливого ефекту не помітила. »

В основному негативні відгуки включають в себе два пункти : немає результату і печіння . Втім, про печіння говорять і тоді , коли результат є.

«... Моя клієнтка спробувала, результат є - 3 см в об'ємі , але в місцях де приліплений пластир був , з'явилися жахливі лущення і почервоніння шкіри , що до речі , як потім виявилося , важко гоїться ... Але зате результат не повернувся. От і думай - краще спорт і правильне харчування , ніж купа грошей на вітер і ще одна зайвий головний біль зі здоров'ям. »

Звідси

Висновок перший . Якщо у вас чутлива шкіра - антицелюлітні пластирі не для вас.
Прочитавши уважніше негативні відгуки , я зрозуміла , що більшість з них написано жінками , які не пробували пластирі на собі. Вони лише висловлювали свої припущення про чергову новинку :

«... Не думаю , що антицелюлітний пластир зможе замінити дієту і фітнес , чергове витягування грошей ... »

Що стосується тих , хто випробував пластир на собі , то вони -то , в основному говорять , що ефект є, але який?

«У мене подруга користувалася , перший раз купила і то наклеювала , то забувала ... результату природно не було ніякого , але її запевнили , що якщо вона займеться всерйоз , то результат не змусить себе довго чекати ... і коли вона почала займатися цим справою кожен день не пропускаючи , то результат побачила навіть я неозброєним оком ... целюліт помітно поуменьшилось ... Головне якщо початку, то довести справу до кінця не пропускаючи ! »

Звідси

Висновок другий . Для ефекту потрібна регулярність .
«Я вже майже місяць як пластирі клею ... Значить так ... поки не присіла на дієту вага у мене не йшов , фізичними навантаженнями як такими не займалася , хіба що хлюпала в басейні , але целюліт у мене став не на багато але менше ... помітно і по шкірі і на дотик , коли гладиш немає таких явних ямочок (на око їх не було видно але на дотик відчувалося ...). Зараз я бачу по шортів ... спочатку вони мені були тісні , а тепер на стегнах сидять добре ... повторюю у вазі я не прибрала ... »

Звідси

Висновок третій . Дієту ніхто не відміняв.
« Збалансована дієта це чудово, але якщо ти будеш сидіти тільки на дієті , то целюліт не зменшитися ! Скільки є худеньких з целюлітом ... Я про антицелюлітні пластирі спочатку теж думала погано , але після прикладу моєї подруги і мого власного я думку поміняла ! »

Звідси

Висновок четвертий . Підтверджує лише те , що антицелюлітні пластирі є помічниками , а не панацеєю.
« Одна моя знайома майже два місяці клеїла пластирі , так у неї тепер живіт не пропорційний, хвилями весь, дуже не гарно . схоже , що жир підшкірний спалювався не рівномірно . »

Звідси

Висновок п'ятий . Зробіть його самі.
Підводячи підсумок , хочеться сказати , що антицелюлітний пластир не краще і не гірше інших засобів проти целюліту. Просто на нього , як на будь-яку новинку , покладали занадто великі сподівання . До речі , самі виробники в інструкції по застосуванню пишуть:

« У період застосування пластиру слід дотримуватися дієти , дотримуватися збалансованого харчування , займатися спортом. Також рекомендується випивати в день до 1,5 літра води. »

Звідси

Висновок останній. Ефект буде , якщо дотримуватися "правила гри" , тобто виконувати всі пункти інструкції із застосування , а не тільки ті , які нам подобаються.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Мистецькому Арсеналі ...
Наступна новина: Немає сигналу на моніторі

КОМЕНТАРІ