Розваги у вихідні для дітей та дорослих

Розваги у вихідні для дітей та дорослих

22.09.13 01:58 0 1776
Будні дні , присвячені роботі та навчанні , підходять до кінця , попереду не надто довгі вихідні , за які треба встигнути не тільки домашні справи зробити , але і відпочити і розважитися. Дуже часто тільки на вихідних сім'я може зібратися і провести час разом , і не варто упускати цей шанс поспілкуватися з рідними. Так що давайте з вами поговоримо про сімейний відпочинок в місті і на природі.

Наше завдання - придумати якісь такі заняття і розваги , які будуть цікаві всім членам вашої родини , і дітям і дорослим. Як варіант , можна згадати про улюблена розвага для дітей - атракціони , і піти у великий парк розваг у вашому місті. Чи ви думаєте , що атракціони - це тільки для дітей і дорослим це не цікаво ? Як би не так , саме для них придумані величезні американські гірки , вільне падіння , гігантські гойдалки та інші екстремальні атракціони. У нас от у місті таких немає , але коли я приїжджаю до Москви або до Санкт-Петербурга , один день я обов'язково виділяю на похід в найбільший парк атракціонів даного міста.

Крім того , на вихідних варто вибирати на природу , адже вашим дітям , як і вам самим , необхідний свіже повітря , знайти який в місті не просто . Тут , за містом , свої розваги. Можна влаштувати шашлики , взявши мангал і м'ясо , можна піти купатися і грати у водні ігри , можна взяти м'яч , щоб потім розважатися на березі , можна просто гуляти лісом і знайомитися з його таємницями , збирати гриби і ягоди , і відпочивати на природі. Деякі на вихідні вибираються на дачу. Одна порада : не варто перетворювати це місце відпочинку в чергове місце роботи , та ще й змушувати дітей цілий день щось робити на городі - вихідні призначені для розваг , а не для того , щоб вирощувати культури , які набагато дешевше ( з урахуванням витрат на дорогу) купити на ринку . І , нарешті , завжди можна залишитися вдома і просто всім разом подивитися мультик чи якийсь комедійний дитячий фільм . Удачи !

Якщо вам не відомі якісь интересные факты, про які ви не знали раніше, заходьте на salamand.ru.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ