Асоціація з ЄС допоможе вивести економіку України на новий рівень - Хорхе Зукоскі

Асоціація з ЄС допоможе вивести економіку України на новий рівень - Хорхе Зукоскі

22.09.13 13:14 0 745
Асоціація із Європейським Союзом допоможе вивести економіку України на новий рівень. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ заявив очільник представництва Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоскі.

Коментуючи схвалення Кабінетом Міністрів України проекту Угоди про Асоціацію, експерт зазначив, що тісніша співпраця із європейськими країнами та прийняття законодавчих стандартів ЄС сприятливо вплине як на інвестиційну привабливість, так і на ринок праці в Україні.

«Американська торговельна палата бачить Угоду як перспективу для вибудовування сучасної економіки у серці Європи, яка привабить інвестиції, стимулюватиме зростання та створить робочі місця. У довгостроковій перспективі зросте конкурентоспроможність, і це дозволить країні зайняти своє місце у великій світовій спільноті», - вважає Зукоскі.

18 вересня Кабінет Міністрів України одноголосно схвалив текст угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Підписання Угоди очікується на листопадовому саміті ЄС у Вільнюсі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Керівництво ...

КОМЕНТАРІ