Мирний мітинг за телеканал ТВА

Мирний мітинг за телеканал ТВА

22.09.13 12:34 0 978
20 вересня, під стінами Обласної державної адміністрації відбувся мирний мітинг журналістів телеканалу «ТВА», який опинився під загрозою знищення, повідомляє Vsemisto.info.
Журналісти телеканалу «ТВА» разом із студентами кафедри журналістики, а також з небайдужими мешканцями міста, колегами з різних ЗМІ звернулись до очільників краю, аби вони висловили свою підтримку та не дозволили знищити телеканал.
Як відомо, влітку 2013 року соратники депутати-регіонали області, звернулись до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням, аби «ТВА» не продовжили ліцензію або ж націоналізували.
Влітку 2013 року каналу «ТВА» припинив мовлення, без пояснень та певних причин, та тоді журналісти, працівники каналу самотужки вирішили усі проблеми, відновили мовлення і продовжили працювати.
Під час мітингу журналісти «ТВА» роздали всім присутнім зелено-білі стрічки (кольори телеканалу), але від депутатів «регіоналів» їх практично ніхто не брав.
Нагадаємо, що Михайло Папієв влітку публічно заявив, що зберігатиме нейтралітет стосовно подій, що розгортаються навколо «ТВА». Сьогодні він зазначив, що долю каналу обговорять на сесії.
Бордіян Каріна

За матеріалами:www.vsemisto.info
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Высокие технологии в ...
Наступна новина: Майже 73 відсотки касових ...

КОМЕНТАРІ