ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з найбільших імпортерів скла

ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з найбільших імпортерів скла

22.09.13 12:50 0 1423
ПриватБанк відкрив кредитну лінію в розмірі понад 1 млн грн одному ізх найбільших українських постачальників високоякісного скла - рівненській компанії ТОВ "Гюалос". Як повідомили в банку, кредитні кошти будуть спрямовані на поповнення оборотних коштів підприємства, що дозволить збільшити обсяги поставок скляної продукції вітчизняним меблевим і будівельним компаніям.

"Активне оновлення і поповнення автопарку компанії дозволить нам забезпечити збільшення обсягу поставки самого якісного скла провідним українським виробникам віконної продукції та меблевим фабрикам, - каже директор ТОВ "Гюалос" Олександр Киричук. - Можливість оперативного використання доступного банківського фінансування дає нам можливість розширювати ринки збуту і поставляти скло за прийнятними для споживачів цінами".

Як зазначають в компанії, ТОВ “Гюалос" співпрацює з банком більше 8 років. Крім кредитування, ПриватБанк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, конверсійні операції, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги. У цілому кредитними коштами ПриватБанку користуються вже понад 245 тисяч корпоративних клієнтів ПриватБанку. З початку року обсяги інвестицій банку в економіку зросли на 10 млрд. грн.

"Сьогодні унікальні продукти і умови роботи з ПриватБанком дозволяють компаніям регіону істотно знизити вартість позикових ресурсів і, як наслідок, вести більш гнучку цінову політику, - зазначає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. - У рамках співпраці з банком клієнти можуть користуватися широким спектром гарантій і акредитивів, в тому числі нової унікальною послугою гарантованих платежів під 4% річних".

ТОВ" Гюалос "(Дубно, Рівненська обл) займається імпортом і логістикою високоякісного скла за кордону. Компанія є одним з найбільших імпортерів скла і дзеркал в Україні і займає лідируючі позиції в транспортній логістиці скла. Транспортні послуги здійснюються власним транспортним парком, який складається з 28 тягачів і 38 причепів, у тому числі спеціалізованих причепів для перевезення великоформатного скла.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ