Розгляд звернень громадян – на контролі у Тернопільської митниці Міндоходів

Розгляд звернень громадян – на контролі у Тернопільської митниці Міндоходів

22.09.13 15:03 0 833
Протягом січня-серпня 2013 року на адресу Тернопільської митниці Міндоходів від громадян надійшло на розгляд 10 письмових звернень.
За тематикою звернення стосувалися питань праці та заробітної плати (50,0 відс.). Також громадяни зверталися щодо повернення сплачених митних платежів (20,0 відс.), скасування протоколу про порушення митних правил, надання роз’яснення з питань митного законодавства та житлового забезпечення (по 10,0 відс. відповідно).
Серед дописувачів 6 працівників митного органу, 2 пенсіонери, 1 аспірант. По 1 зверненню соціальний стан громадянина не визначено.
За результатами у встановлений законом термін розгляду фахівцями Тернопільської митниці Міндоходів 4 звернення вирішено позитивно, по 5 – надано відмову у їх задоволенні, ще по 1 зверненню надано роз’яснення норм чинного законодавства України.
З метою забезпечення конституційних прав і свобод громадян для розгляду проблемних питань посадові особи Тернопільської митниці Міндоходів проводять особистий прийом громадян згідно з графіком прийому та за попереднім записом (не пізніше ніж за один день до дня прийому) у приймальні митниці (тел.43-08-29) або у чергового (тел.23-50-26). Запис здійснюється за телефоном або особисто, при цьому необхідно повідомити своє прізвище, ім’я та по батькові, домашню адресу, номер контактного телефону, а також коротко сформулювати питання, яке буде обговорюватись на зустрічі.
Загалом з початку року проведено 99 особистих прийомів громадян. Аналіз тематики звернень громадян та питань, які порушувались під час особистих прийомів, свідчить, що громадяни найбільше потребують надання роз’яснень з різних питань митного законодавства – 73 звернення, щодо оформлення ввезення (вивезення) транспортних засобів – 16 звернень, продовження строку тимчасового ввезення (вивезення) на митну територію України – 3 звернення, класифікації товарів та визначення митної вартості – 2 звернення, працевлаштування на митницю – 2 звернення.
На особистий прийом до посадових осіб Тернопільської митниці Міндоходів звернулись 14 посадових осіб підприємств, 7 підприємців, 5 безробітних, 3 робітники, по 2 студента і пенсіонера, 1 служитель релігійної організації, по 65 зверненнях соціальний стан громадян не визначено.
За результатами проведених особистих прийомів громадянам надано 92 усних роз’яснення та 7 звернень вирішено позитивно.

Відділ обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Утилізація транспортних ...
Наступна новина: У Львові успішно ...

КОМЕНТАРІ