International VELUX Award

International VELUX Award

22.09.13 14:22 0 807
Компанія VELUX запрошує майбутніх архітекторів до участі у VI міжнародном конкурсі International VELUX Award
International VELUX Award - нові можливості для молодих архітекторів та дизайнерів
Конкурс International VELUX Award – шлях до успіху талановитої молоді

Компанія VELUX оголошує про початок VI міжнародного конкурсу International VELUX Award. Ціль конкурсу – заохочення талановитих молодих архітекторів за кращі розробки в галузі природничих світлових рішень і розуміння важливої ​​ролі світла в проектуванні будинків.
З кожним роком конкурс стає все більш популярним. За період існування International VELUX Award було зареєстровано більше10 000 учасників з 79 країн, подано близько 3000 проектів, з яких переможцями стали 983 розробки. Основна тематика конкурсу International VELUX Award 2014 - «Світло в архітектурі майбутнього». Призовий фонд конкурсу становить 30 000 євро.

Взяти участь у International VELUX Award 2014 може кожен студент або команда студентів, які вивчають архітектуру або суміжні дисципліни (дизайн, інженерія). Для участі достатньо зареєструватися на сайті конкурсу http://iva.velux.com/my_iva в період з 2 вересня 2013 до 3 березня 2014 року, а також подати проект до 2 травня 2014.
Перемога в конкурсі - це не тільки приз у фінансовому еквіваленті, а й можливість стрімкого кар'єрного зростання на світовому ринку. Адже до International VELUX Award звернена пильна увага багатьох архітектурних компаній і виробників, які зацікавлені в талановитих і професійних кадрах.
У різні роки серед членів журі International VELUX Award були такі знамениті світові архітектори, як Гленн Маркатт (Австралія), Хані Рашид (США), Кенго Кума (Японія), Наталі де Вріс (Голландія), Магда Мостафа (Єгипет), Пер Олаф Філд (Норвегія), Бріджит Шим (Канада) і багато інших.
«Цього року ми хочемо знайти ще більше талантів, розкрити потенціал молодих архітекторів і допомогти їм заявити про себе. Компанія VELUX пишається тим, що може здійснювати подібний глобальний проект, керуючись метою - покращувати якість життя по всьому світу, завдяки свіжому повітрю і денному світлу. Сподіваємося, студенти з України, проявлять активність та візьмуть участь у міжнародному архітектурному конкурсі», - зазначив Юрій Ткаченко, генеральний директор ТОВ« ВЕЛЮКС Україна ».
Детальна інформація про конкурс International VELUX Award 2014 - на сайті VELUX Award а також на сторінці конкурсу в Facebook: https://www.facebook.com/internationalveluxaward

Перше мансардне вікно було створене компанією VELUX 70 років тому. Сьогодні VELUX є світовим лідером на ринку мансардних вікон. Компанія має виробничі потужності в 11 країнах світу, власні представництва в 40 країнах і продає свою продукцію на більшій частині земної кулі.

Продукція VELUX сертифікована міжнародною організацією стандартизації відповідно до норм ISO та OHSAS. В асортименті VELUX більше 20 моделей мансардних вікон, всі необхідні аксесуари для надійної установки, красивого оздоблення, декору та захисту від спеки, а також вікна для пласкої покрівлі та світлові тунелі.

Штат компанії складає 10 000 співробітників. Головний офіс компанії VELUX знаходиться на північ від Копенгагена, в місті Хорсхольм.

За додатковою інформацією звертайтесь:

ТОВ «ВЕЛЮКС Україна»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ