Перспективний резерв Міндоходів

Перспективний резерв Міндоходів

22.09.13 14:28 0 1141
Продовжуючи традиції спілкування з молоддю, чернівецькі податківці завітали до старшокласників Чернівецького ліцею №2.

Як зазначив, під час виступу директор навчального закладу Андрій Сігітов, - «Сьогодні ми закладаємо фундамент для змін, які будуть відчутні не тут і зараз, а через десятиріччя. Важливо, що працівники ДПІ у м. Чернівцях допомагають дітям зрозуміти, як правильно будувати стосунки із державою, використовувати свої права та виконувати обов'язки. Тим самим ми будуємо успішну країну, що є частиною європейської спільноти».

В доступній для ліцеїстів формі начальник інформаційно - комунікаційного відділу Наталія Бальон розповіла про створення податкової служби, генезис податкової системи нашої держави, а також охарактеризувала її структуру на сучасному етапі.

Посадовець порівняла кількісний склад зареєстрованих платників податків в цьому році з минулими роками, розповіла про зростання надходжень, як до державного так і до місцевого бюджетів. Наталія Миколаївна розповіла учням про розвиток електронних сервісів і впровадження кращих зразків сучасного обслуговування платників податків, різні методи дистанційного обслуговування платників із застосуванням сучасних інформаційних технологій.

Під час другої частини уроку діти мали змогу поспілкуватися з Наталією Миколаївною та поставити запитання. Ліцеїсти активно цікавилися темою податкових знань, роботою ДПІ у м. Чернівцях, умовами працевлаштування в податкову інспекцію. Користуючись нагодою, пані Наталія запросила усіх бажаючих завітати з екскурсією до Центру обслуговування платників податків.

Завершилась розмова у дружній атмосфері, а де-хто з ліцеїстів, мабуть, уявив себе працівником податкової служби майбутнього - сучасної, високотехнологічної, ефективної та престижної.



Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Майже 90 млн. грн. ПДВ ...
Наступна новина: Заява прес-служби ...

КОМЕНТАРІ