Податківці навчали майбутніх підприємців

Податківці навчали майбутніх підприємців

22.09.13 14:31 0 979
Буковина завжди була багата на підприємливих ініціативних молодих людей, які хочуть і можуть мати власний бізнес. Започаткування власної справи сприяє відкриттю нових робочих місць. Та без відповідних знань не завжди цей бізнес можна втримати на плаву.

Для того, щоб навчити чернівчан, які вирішили розпочати свою власну справу, основ податкового законодавства працівники Державної податкової інспекції у м. Чернівцях проводять семінари - практикуми.

Нещодавно в приміщенні Центру обслуговування платників податків було проведено черговий семінар-практикум на тему: «Від бізнес-ідеї - до власної справи».

Працівники інформаційно - комунікаційного відділу розповіли про порядок реєстрації підприємницької діяльності, про системи оподаткування для підприємців, ведення обліку на спрощеній системі оподаткування, порядок оформлення найманих працівників.

На семінарі майбутні підприємці отримали також інформацію щодо податкової звітності, термінів її подання та порядку заповнення. Особливо зацікавили підприємців - початківців переваги подання податкової звітності on-line.

Чернівецькі податківці запрошують усіх майбутніх підприємців стати учасником таких тематичних семінарів, адже вірний вибір виду підприємницької діяльності за власними уподобаннями та можливостями, знання податкового законодавства допоможе у процвітанні бізнесу. Записатись на семінар - тренінг, який відбудеться 9 жовтня з 15,00 по 17,00, можна за телефоном: 54-60-24, або надіславши листа на електронну адресу: roziasnen@ukr.net.

Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Заява прес-служби ...
Наступна новина: Чернівецькі бізнесмени ...

КОМЕНТАРІ