Гаражі в центрі Києва продають по ціні вілли на тропічних островах

Гаражі в центрі Києва продають по ціні вілли на тропічних островах

22.09.13 14:35 0 1101
Елітними бувають не тільки квартири та будинки, але й гаражі. Так, місця в підземному паркінгу в столиці можуть коштувати дорожче, чим трикімнатна квартира в престижному районі чи вілла на тропічних островах. Про це повідомляють аналітики сайту оголошень Slando, дослідивши вартість гаражів в столиці.
Так, на вулиці Володимирській 20/1 продають бокс в підземному паркінгу на дві машини за $220 тис. Площа гаражу складає 30 м. кв., в закривається він звичайною ролетою. В підземному паркінгу на Софійській площі паркомісця оцінюють в $75 тис.
Чим далі від центру і елітних новобудов тим ціна стає нижчою. Наприклад, гараж в паркінгу на Героїв Сталінграду 24а пропонують за $42 тис., а паркомісце в на вул. Саперно-Слобідській 8 вже за $14 400.
Цегляні та металічні гаражі, збудовані ще у радянські часи, в столиці продаються з цінником в середньому від $5 000 до $15 000. Вартість залежить від його стану, наявності підвалу чи добудов, а також від місцезнаходження. Дешевше $5 000 в Києві пропонують гаражі далеко від житлових масивів, або ж напівгнилі металічні боксі, часто без документів.
Наразі в базі сайту Slando зберігається більш як 4,6 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 15 тис. припадає на розділ «Продаж гаражів/стоянок».


Прес-служба Slando

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі бізнесмени ...
Наступна новина: ЄС знайде спосіб допомогти ...

КОМЕНТАРІ