Працівники Міндоходів Тернопільщини з початку року надали публічну інформацію на 66 запитів

Працівники Міндоходів Тернопільщини з початку року надали публічну інформацію на 66 запитів

22.09.13 17:41 0 866
До територіальних органів ГУ Міндоходів у Тернопільській області протягом січня-серпня 2013 року відповідно до вимог Закону України “Про доступ до публічної інформації” надійшло 66 інформаційних запитів. Здебільшого запити адресовані до Тернопільської ОДПІ – 27 (40,9 відс.), ГУ Міндоходів в області – 23 (34,9 відс.), Бучацької і Кременецької ОДПІ – по 4 (6,1 відс.), Збаразької та Чортківської ОДПІ – по 3 (4,5 відс.), Гусятинської ОДПІ – 2 (3,0 відсотки).
За формою подання 51 запит надійшов поштою, 15 – через мережу Інтернет.
Щодо категорії запитувачів, які письмово зверталися до податкових органів області, то 47 запитів надійшло від фізичних осіб, 16 – юридичних осіб, 3 – об’єднань громадян без статусу юридичної особи.
У своїх запитах на інформацію запитувачі насамперед цікавилися реєстраційними даними суб’єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом. Також в запитах порушувалися питання щодо адміністрування податку на доходи фізичних осіб, земельного податку.
За результатами розгляду фахівцями Міндоходів області 47 запитів задоволено та надано вичерпні відповіді, по 16 запитах відмовлено у наданні інформації, ще 3 запити надіслано належним розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться, з одночасним повідомленням про це її запитувачів.


Відділ обслуговування платників податків
ГУ Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Не забудьте сплатити ...

КОМЕНТАРІ