Одещина: Звідкіля смердить?

Одещина: Звідкіля смердить?

22.09.13 14:47 0 3023
Головний русофіл у Верховній Раді, екс-депутат І. Марков, виявляється є головним сміттярем в Одесі. Саме він свого часу витиснув з цього «ринку» німецьку фірму, котра вивозила сміття з міста, певно з ідеологічних міркувань)))) Ігорю Маркову належить ТОВ «Союз», в користуванні якого є Дальницький кар’єр. «Союз» надає послуги вивезення побутових відходів в Одесі.

Для тих, хто не знає: за даними СБУ Ігор Марков у різні часи був членом злочинних угруповань, неодноразово затримувався органами внутрішніх справ, зокрема за незаконне зберігання вогнепальної зброї і фігурував у ряді кримінальних справ. Правоохоронні органи також підозрювали Маркова до причетності у розповсюдженні наркотиків у розважальних закладах Одеси.

Партія «Родіна», членом якої є Марков, під час виборів 2009-2010 працювала з Тигипком. Окремі члени «Родіни» стали видними діячами партії «Сильна Україна». Тигипко був в Уряді Тимошенко. Коли рейтинг Яценюка почав наближатись до рейтингу Тимошенко (початок літа 2009), була придумана проти нього ціла серія провокацій, виконавцем я а Тигипко став кандидатом у президенти, взявши маску реформатора (тобто, частково на тому самому електоральному полі, що і Яценюк).

Тому, гадаю заява Тимошенко про Маркова – майбутнього президента з контексті «спільного ворога» є цілком логічною та виправданою для Тимошенко, а от його «Родіну» варто було б зняти з реєстрації, бо вони пов’язані напряму з відвертими ворогами української державності. З іншого боку, вчиняючи чергові провокації проти України, вони автоматично битимуть по Януковичу і нинішній владі, що вигідно Тимошенко. Тому Марков в уряді Януковича виковував, швидше, функцію засланого щура Тимошенко, а позбавлення його мандата в часі співпало з розшифруванням його справжніх функцій. Отож сміття — воно і в Африці сміття, а от Маркова варто було назавжди позбавити громадянства та депортувати з України.

Руслан Секела, голова ВК «НАСТУП» для Лидерньюс
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершилися обласні ...
Наступна новина: Представники авіамодельного ...

КОМЕНТАРІ