В Закарпатській області ПОПАЛИСЯ ШАХРАЙКИ, ЯКІ ОБКРАДАЛИ ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ

В Закарпатській області ПОПАЛИСЯ ШАХРАЙКИ, ЯКІ ОБКРАДАЛИ ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ

23.09.13 08:10 0 818
Кілька однакових повідомлень надійшло протягом тижня У Берегівський райвідділ міліції. Йшлося про те, що жертвами невідомих шахрайок стали люди похилого віку.

Так, одна жителька райцентру розповіла: до оселі її знайомої 82-річної бабусі зайшли дві молодиці й назвалися працівницями Пенсійного фонду. Коли господиня вийшла з кімнати, спритниці поцупили зі сховку у її спальній кімнаті 1000 гривень. Зникнення грошей старенька виявила вже тоді, коли за шахрайками і слід прохолов. Щось подібне відбувалося і в помешканні 82-річного берегівчанина. Тут також побували дві псевдо-працівниці Пенсійного фонду. Після їхнього візиту дідусь недорахувався 1000 гривень.

Працівники міліції відразу припустили, що в обох випадках діяли одні і ті ж зловмисниці. А нещодавно спритниці таки попалися. Ними виявилися дві уродженки Львівської області, неодноразово судимі за аналогічні злочини. Вони шахрайським шляхом входили в довіру пенсіонерів та проникали в їхні помешкання. Потім, відволікши увагу господарів, обкрадали їх.

Наразі встановлено, що спритниці протягом літа скоїли дві крадіжки на території Берегівського району та три у місті Мукачеві. За даним фактом розпочато досудове розслідування. Щодо зловмисниць вжито запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ